Spellen insturen

Speel jij ook mee?

Ken jij nog gave spellen die je met iedereen wilt delen? De gaafste spellen worden beloond met leuke prijzen. Maar het allervetst is natuurlijk wanneer heel Nederland jouw spel speelt! Kun jij jouw spel goed uitleggen? Misschien heb je er zelfs wel actiefoto’s bij… Je kunt je eigen spellen promoten via social media. Haalt jouw spel de meeste likes binnen?! Het spel dat de meeste harten verovert wint!

Win leuke prijzen

Elke kwartaal kiezen we het leukste en populairste spel uit. Degene die dit spel heeft ingestuurd krijgt een van de gave prijzen die door onze sponsoren beschikbaar zijn gesteld.

Hoe voer je een spel in?

  1. Ga naar de homepagina van buitenbaas.nl
  2. Rechts onderin de foto (of boven het zoeken op tijdsduur) kun je op "Zelf een spel insturen?" klikken.  (alleen zichtbaar op desktop computers en laptops)
  3. Je komt nu in een scherm waar je alle onderdelen van jouw favoriete spel kunt invoeren. Ook zelfs een mooie foto van het spel of van jou tijdens het spelen van het spel.
  4. Nadat je alles hebt ingevoerd klik je op de rode knop "Spel insturen".
  5. Nadat de Eindbaas jouw spel heeft goedgekeurd zal het op de website terug te vinden zijn. Vanaf dan kun je beginnen om jouw spel te promoten!

* Om spellen in te kunnen voeren heb je een buitenbaas profiel nodig. Deze heb je in 1 minuut aangemaakt.

** Spellen insturen kan alleen vanaf een desktop computer of laptop. Dat typt ook veel makkelijker dan al jouw ervaringen in een mobiel of tablet te tikken. 

*** Let je op dat je geen spellen invoert die al op de site staan? Anders kun je niet meedingen naar die leuke prijzen.