Over ons

Over ons

Word jij een buitenbaas?!

Je bent een echte buitenbaas als je je altijd weet te vermaken. Of je nu alleen of met een groep speelt, binnen of buiten. Er is zoveel te doen! Buitenbaas.nl helpt je met het bedenken van gave spelletjes en dingen om te doen als je vrij bent. In de Spellen Collectie van buitenbaas.nl vind je de gaafste spellen voor een beetje actie en om saaie tijden te overleven. 

Spelen omdat het kan

Veel spelen, en vooral buiten is hartstikke goed voor je. Er valt veel te lezen over waarom dit zo goed is. Er worden door hele slimme mensen vele onderzoeken naar gedaan. Maar bij buitenbaas.nl vinden we dat spelen vooral leuk is. Spelen omdat het kan! Onze missie is dan ook om zoveel mogelijk kinderen weer te laten buiten spelen. Ouders mogen natuurlijk ook mee doen, maar stiekem is spelen zonder papa en mama veel leuker. Afspreken met je vrienden en hele dagen je fantasie laten leven. Dat is wat wij willen bereiken.

Samen spelen, samen delen

Maak een buitenbaas profiel aan zodat je de leukste spellen kunt opslaan. Zo kun je snel jouw favoriete spelletjes terug vinden. Je kunt jouw favoriete spellen ook delen op social media. Zo kun je nog meer vrienden vinden die zo’n spel met jou willen spelen. Het is tenslotte het leukst om samen te spelen. Misschien kun je wel direct afspreken om naar buiten te gaan…

Zelf spellen insturen is nog gaver

Wanneer je een buitenbaas profiel hebt kun je ook zelf spellen insturen. Ken jij nog gave spellen die je met iedereen wilt delen? De gaafste spellen worden beloond met leuke prijzen. Maar het allervetst is natuurlijk wanneer heel Nederland jouw spel speelt! Kun jij jouw spel goed uitleggen? Misschien heb je er zelfs wel actiefoto’s bij… Ook je eigen spellen kun je promoten via social media. Verovert jouw spel de meeste harten?!